AV-alan kytkentätyöt – KR-Media palvelee Helsingistä käsin

KR-Media tekee kaikenlaisia AV-alan kokoonpano- ja esitystekniikkaan liittyviä kytkentätöitä Helsingistä käsin koko Suomeen. Olen erikoistunut esitystekniikkaan liittyviin töihin ja asennuksiin. Erityisesti yritys- ja kuntapuolen logiikkaohjatut kokous- ja neuvottelutilat, auditoriot, teatterit ovat erikoisalaani. Yleisimpiä kohteitani ovat erilaiset kokous- ja neuvottelutilat, logiikkaohjatut auditoriot ja salit, sekä koulut ja virastorakennukset.

Teen kaikenlaiset kohteet

Olen toimintavuosieni aikana tehnyt lukuisia erilaisia kohteita. AV- kytkentätöiden kohteita ovat olleet teatterit, äänitysstudiot ja tarkkaamot sekä kaupat, kauppaketjut ja sairaalat. Asiakkaani tulevat niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilta. Osaamiseni kattaa myös av-laitevaunujen, av-laitekaappien ja av-ristikytkentöjen kasaukset ja kytkennät sekä asennustyöt.

Pitkä kokemus – ammattitaitoinen tekijä

AV-alan kokemusta ja osaamista minulta löytyy yli kolmelta vuosikymmeneltä jo vuodesta 1979 alkaen. Pitkä kokemus on valttia, mutta pidän huolta tietotaidon päivityksestä ja hallitsen alan uusimmatkin tuulet. Kun kaipaat ammattitaitoista AV-kytkentöjen tekijää, ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa