Projektin vetoa ja konsultointiapua

KR-Media tekee myös AV-alaan liittyvää projektin vetoa ja konsultointia. Konsultointipalveluni kattaa kaiken ideoinnista suunnitteluun. Olen ennakkoluuloton ideoija ja visionääri ja voin tarjoata näkemystä pitkällä kokemuksella. Konsultointipalveluni on kokonaisvaltaista ja puolueetonta asiakkaan edunvalvontaa. Olen toiminut alalla jo pitkään asiantuntevana AV-projektien osaajana - kun tietää enemmän, luulee vähemmän. En jätä mitään sattuman varaan vaan tarjoan täyden osaamiseni käyttöösi.

Työssäni korostan esivalmistelujen ja huolellisuuden tärkeyttä projektien suunnittelussa ja valmistelussa. Kokemuksesta tiedän, että täydellinen panostus projektin alussa ei jätä mitään sattuman varaan ja väärissä paikoissa säästäminen voi tulla kalliiksi. KR-Media on Suomen Yrittäjät -yhdistyksen jäsenyritys.

Projektit

  • Kokous- ja neuvottelutilat
  • Auditoriot
  • Kokous- ja juhlasalit
  • Äänitysstudiot ja tarkkaamot
  • Kaupat ja kauppaketjut, koulut ja sairaalat

Suunnittelusta toteutukseen

Tarjoan AV-projektien vetoa ja konsultointia kokonaisvaltaisesti. Pitkän kokemuksen ja ammattitadon ansiosta osaan antaa kullanarvoisia ohjeita AV-järjestelmien hankinnassa ja toteutuksessa. Lisäksi teen tarvittaessa myös kaikki asennukset sekä kytkennät. Kun tarvitset osaavaa ammattilaista AV-projektien konsultointiin, ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa