KR-Media – Företagets bakgrund

KR-Media grundades 1998 och är infört i Finlands handelsregister som firmanamn och erbjuder entreprenader och tjänster inom audio- och videobranschen, varierande kopplingsarbeten beträffande sammansättnings- och presentationsteknik samt projektdragning och konsultation.

Erfarenhet och know-how täcker mer än tre decennier med början år 1979. Bland utförda arbetsmål ingår bl.a skolor, ämbetsbyggnader, olika samlings- och konferenslokaler samt logikstyrda auditorier och salar. Därutöver har bland projekten ingått teatrar, inspelningsstudior och kontrollrum samt affärer, affärskedjor, privata och allmänna sjukhus och därutöver uppsättning och koppling av AV-enhetsvagnar och -skåp samt korskoppling av AV-enheter med installationsarbete på ort och ställe.

Utgångspunkt och motto för verksamheten och utförandet har alltid varit arbetets kvalitet, pålitlighet och en övertygelse om att ett avtal alltid håller.

KR-Media har samarbetat på ”business to business”-basis med såväl elektrikerföretag som med de största AV-företagarna i Finland. KR-Media är medlem i Företagarna i Finland

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa